Takk for din interesse for EC-Play - "Everyone Can Play"

 

EdTech-selskapet EC-Play har i dag 25 eiere som brenner for å hjelpe alle som trenger en mestringsarena, men vi ønsker at enda flere skal få muligheten til å ta del i selskapets suksess. Derfor legger vi innen kort tid ut noen få rabatterte aksjer.

 

EC-Play har gjennom 6 år utviklet lavterskel digitale læringsverktøy i musikk for samspill og personlig utvikling. Verktøyene brukes i dag i musikkundervisning, PPT, teambuilding, musikkskole og hjemme, men har mange flere anvendelsesområder.

 

Vårt mål er å bli verdensledende innen tidligfaseopplæring hvor alle opplever mestring, glede og utvikling fra første stund, hvor vi skaper lysten til livslang læring hvor hver enkelt selv sitter i førersete for egen utvikling. Vi har i tillegg en plattform under utvikling som vil muliggjøre internasjonal skalering på alle skoler og samtidig gjøre det mulig for alle å lage sin egen lille lokale ec-play musikkskole uansett hvor de er i verden.

 

Se hva brukerne sier om vårt patentsøkte opplæringssystem som har fått internasjonal oppmerksomhet:

For å få førstehånds informasjon om selskapet og muligheten for å bli medeier trykk på «følg kampanje» inne på Folkeinvest sin internettside www.folkeinvest.no/kampanjer og registrer din e-postadresse.

Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål om EC-Play eller vil vite mer om investeringsmuligheten!